Boende

I någon av våra 48 bäddar på ön sover du gott om natten. Förmodligen lika gott som en soldat efter en hel dags övningsarbete i bergets anläggning. Låt oss ro om er och njut av atmosfären kring denna charmiga byggnad som uppfördes 1916.

animated arrow white

I den gamla logementsbyggnaden som från början uppfördes för arbetarna som skulle bygga försvarsanläggningen och som senare blev inkvartering för soldaterna som övade på ön fram till 60-talet finner ni idag vårt vandrarhem. De 42 bäddarna är fördelade på 14 rum där tvåbäddsrummen och fyrbäddsrummen ligger på övervåningen. På nedervåningen finner man ett större flerfamiljsrum och ett rymligt dubbelrum som vi kallar ”Sviten” bägge med egen ingång utifrån och utsikt mot farleden.

Ni kan också boka in er i något av våra två nya boendealternativ som beskrivs nedan.

Redo för Glamping?

Prova på Siaröfortets svar på Glamping. Kombinera bekvämlighet med fältlivet. Hyr vårat ombonade tält med fantastiskt utsikt över farleden. Ro om varandra och vakna upp till frukost vid tältet och förbipasserande kryssningsfartyg.

Bo i avskildhet  på fortets hjässa.

I det lilla signalhuset som vi ibland kallar för kärleksnästet finner ni avskildhet. Här bor ni litet men med det mesta ni behöver för att sova gott och vakna upp till häpnadsväckande utsikt över Furusundsleden.

Vi ser fram emot att få ro om dig så du får tid och utrymme för rekreation i lugn skärgårdsmiljö

Boka redan nu!

För våra boende gäster erbjuds pensionslösningar i Restaurangen. Förmånliga paketlösningar som tagits fram eftersom vi tvingats stänga vårt Självhushåll på ön pga Covid-19. Läs mer om våra försiktighetsåtgärder här nedan. 

Öppettider

24 Augusti - 27 September

Sensommaren är en av de härligaste perioderna i skärgården om ni frågar oss som jobbar. Lugnet lägger sin varma hand över kobbar och skär, det är varmt i vattnet och färgerna förändras på växter och träd. 

Nu kan ni boka boende på helgerna i september. Kom ut och njut. Ta er iväg från storstadsstress och ladda batterierna.

Se tillgängligheten och boka online här nedanför eller kontakta oss då på fortet@antrophia.se eller 08-273372

18 Juni - 23 Augusti

(Boende är under denna period bokningsbart alla dagar. Online, via telefon eller mailkontakt.)

Övriga säsongen är vandrarhemmet framför allt öppet för gruppbokningar. Men tveka inte att kontakta oss även vid övriga förfrågningar. Ni finner också lätt tillgängligheten av våra boendealternativ här online. 

Boka online här nedanför eller kontakta oss då på fortet@antrophia.se eller 08-273372

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.