Siaröfortet

En ö i skärgården för rekreation och lugn.

Njut av Stockholms skärgårds magi trots rådande läge. Vi ser till att ro om dig samtidigt som vi gemensamt hanterar rådande situation på bästa sätt.

animated arrow white

Med ett tufft år bakom oss på Siaröfortet

Skärgårdspensionat

I precis samma byggnad som soldaterna vilade ut efter långa övningsdagar på ön kan även du inkvartera dig för en natts vila i något av de 14 trevliga rummen som utgör pensionat i den gamla logementsbyggnaden.

Skärgårdskrog & Café

I den gamla logementsbyggnaden som uppfördes 1916 finner ni även öns Restaurang och Café. Här kan du slå dig ned både inomhus och utomhus för att åtnjuta dig stort som smått.

Museum

Ta er ned i den gamla försvarsanläggningen som stod färdig 1929. Idag fungerar detta fort som museum. Rör er runt i miljöer och känn in hur det var att befinna sig i ett fort under första världskriget.

Gästhamn

Söker man lä för natten eller bara vill stanna till för en bit mat och dryck eller kanske en värmande stund i vår bastu. Då manövrerar man sig till Gästhamnen på öns Sydöstra sida.

Konferens

Håll er konferens på en härlig ö bara en båtresa från stadens sorl. Här kan ni njuta och samla kraft av naturen och lugnet men samtidigt knyta samman trådarna tillsammans i den moderna konferensbyggnaden.

Fest

Vigsel i solnedgången uppe på hjässan av fortet eller kanske 90-tals disco långt in på småtimmarna. Hyr hela vandrarhemmet för din eller kanske bara konferenshuset för festligheter. Detta är möjligheternas ö och vi guidar dig i din planering.

Erbjudanden

Här kan ni se och läsa mer om några av våra senaste erbjudanden

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.