Redo  för ett kanonäventyr?

Upplev, bo, njut, ät, slappna av, konferera. På denna ö finns massor med möjligheter!

** Inställt! Eventet den 2/11 hålls inte på ön **

I precis samma rum som soldaterna vilade ut efter långa övningsdagar på ön kan även du inkvartera dig för en natts vila i något av de 15 trevliga rummen i den gamla logementsbyggnaden.

 


 

I den gamla logemenstbyggnaden som uppfördes 1916 finner ni även öns Restaurang och Café. Här kan du slå dig ned både inomhus och utomhus för att åtnjuta dig stort som smått.

 


 

Ta er ned i den gamla försvarsanläggningen som stod färdig 1929 och idag fungerar som museum. Rör er runt i miljöer och känn in hur det var att befinna sig i ett fort under första världskriget.

 


 

Söker man lä för natten eller bara vill stanna till för en bit mat och dryck eller kanske en värmande stund i vår bastu. Då manövrerar man sig till Gästhamnen på öns Sydöstra sida.

 


 

Håll er konferens på en härlig ö bara en båtresa från stadens sorl. Här kan ni njuta och samla kraft av naturen och lugnet men samtidigt knyta samman trådarna tillsammans i den moderna konferensbyggnaden.

 


 

Vigsel i solnedgången uppe på hjässan av fortet eller kanske 90-tals disco långt in på småtimmarna. Hyr hela vandrarhemmet för din eller kanske bara konferenshuset för festligheter. Detta är möjligheternas ö och vi guidar dig i din planering.

 


 

Det krävs att man tar sig hit över vattnet. Det går reguljära fartyg inne från Stockholm men även från Vaxholm och Östanå. Givetvis tar vi gladeligen emot er om ni har eget flytetyg eller om ni får för er att komma simmandes.

 


 

Tä
Matsal
Solbåt