Boende

I någon av våra 42 bäddar i Vandrarhemmet sover du gott om natten. Förmodligen lika gott som en soldat efter en hel dags övningsarbete i bergets anläggning. Låt oss ro om er och njut av atmosfären kring denna charmiga byggnad som uppfördes 1916.

animated arrow white

I den gamla logementsbyggnaden som från början uppfördes för arbetarna som skulle bygga försvarsanläggningen och som senare blev inkvartering för soldaterna som övade på ön fram till 60-talet finner ni idag vårt vandrarhem. De 42 bäddarna är fördelade på 14 rum där tvåbäddsrummen och fyrbäddsrummen ligger på övervåningen. På nedervåningen finner vi en sovsal och ett rymligare tvåbäddsrum som vi kallar ”Sviten” bägge med egen ingång utifrån. Du kan också hyra in dig i vårt uppställda militärtält som fungerar som sovsal under högsäsongen. Här upplever ni hur det var att sova i fält i krigstid.

Redo för Glamping?

Kombinera bekvämlighet med tältlivet. Hyr vårat ombonade tält med fantastiskt utsikt över farleden. Ro om varandra och vakna upp till framställd frukostkorg och förbipasserande kryssningsfartyg.

Bo i avskildhet  på fortets hjässa.

I det lilla signalhuset som vi ibland kallar för kärleksnästet finner ni avskildhet. Här bor ni litet men med det mesta ni behöver för att sova gott och vakna upp till häpnadsväckande utsikt över Furusundsleden.

Vi ser fram emot att få ro om dig så du får tid och utrymme för rekreation i lugn skärgårdsmiljö

Boka redan nu!

Öppettider

15 Juni - 16 Augusti

(Boende är under denna period bokningsbart alla dagar. Online, via telefon eller mailkontakt.)

Övriga säsongen är vandrarhemmet framför allt öppet för gruppbokningar. Men tveka inte att kontakta oss även vid övriga förfrågningar.

Boka online här nedanför eller kontakta oss då på fortet@antrophia.se eller 08-273372

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.