Pensionat

I någon av våra 47 bäddar på ön sover du gott om natten. Förmodligen lika gott som en soldat efter en hel dags övningsarbete i bergets anläggning. Låt oss ro om er och njut av atmosfären kring denna charmiga byggnad som uppfördes 1916.

animated arrow white

Siaröfortet Skärgårdspensionat

den gamla logementsbyggnaden som från början uppfördes för arbetarna som skulle bygga försvarsanläggningen och som senare blev inkvartering för soldaterna som övade på ön fram till 60-talet finner ni idag vårt vandrarhem. De 37 bäddarna är fördelade på 14 rum där tvåbäddsrummen och fyrbäddsrummen ligger på övervåningen och erbjuder lite enklare standard. På nedervåningen finner man två större lite lyxigare dubbelrum som bägge har egen ingång utifrån och utsikt mot farleden.

I alla våra boendealternativ ingår frukost och även lakan och handduk. Vissa av alternativen erbjuds lite enklare standard där ni kan välja att bädda själva och sköta avresestädningen själva. 

Ni kan också boka in er i något av våra boendealternativ utanför pensionatsbyggnaden. Dessa beskrivs nedan.

Redo för Glamping?

Prova på Siaröfortets svar på Glamping. Kombinera bekvämlighet med fältlivet. Hyr vårat ombonade tält med fantastiskt utsikt över farleden. Ro om varandra och vakna upp till frukost vid tältet och förbipasserande kryssningsfartyg.

Bo i avskildhet  på fortets hjässa.

I det lilla signalhuset som vi ibland kallar för kärleksnästet finner ni avskildhet. Här bor ni litet men med det mesta ni behöver för att sova gott och vakna upp till häpnadsväckande utsikt över Furusundsleden.

Vi ser fram emot att få ro om dig så du får tid och utrymme för rekreation i lugn skärgårdsmiljö

Boka redan nu!

Öppettider 2021

13 Maj - 10 Juni

Vi har öppet i verksamheten under helgerna. Det erbjuds paket och temahelger under våren. Vi tar även emot grupper under våren. Därför kan tillgängligheten ibland se skral ut pga. preliminärbokningar mm. Tveka därför inte att kontakta oss med förfrågningar.

Det boendealternativ som i övrigt blir lediga kommer att dyka upp som tillgängliga i online bokningen.

Boka och se tillgängligheten online här nedanför eller kontakta oss på fortet@antrophia.se eller 08-273372

11 Juni - 15 Augusti

(Boende är under denna period bokningsbart alla dagar. Online, via telefon eller mailkontakt.)

Övriga säsongen är Pensionatet framför allt öppet för gruppbokningar. Men tveka inte att kontakta oss även vid övriga förfrågningar. Ni finner också lätt tillgängligheten av våra boendealternativ här online. 

Boka online här nedanför eller kontakta oss på fortet@antrophia.se eller 08-273372 

16 Augusti - 26 September

Sensommaren är en av de härligaste perioderna i skärgården om ni frågar oss som jobbar. Lugnet lägger sin varma hand över kobbar och skär, det är varmt i vattnet och färgerna förändras på växter och träd. 

Nu kan ni boka boende på helgerna i september. Kom ut och njut. Ta er iväg från storstadsstress och ladda batterierna. Håll också utkik för det dyker upp temahelger och paketlösningar under helgerna på sensommaren.

Se tillgängligheten och boka online här nedanför eller kontakta oss då på fortet@antrophia.se eller 08-273372

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.