Restaurangen

Njut av vällagad mat i rustik historisk miljö. Slå er ned i inomhus eller utomhus och njut av sjöutsikten till din måltid.

animated arrow white

Här lagas maten från grunden. Vi värnar om råvarorna och brinner för att laga god mat som äts upp till sista saltkorn. Detta framför allt för att vi vill skicka er på en matresa men också för att minimera svinn och verka för en hållbarhet i restaurangen. Det är i restaurangen vi skapar utrymme för samtal om gemensamma upplevelser på och utanför ön. För oss är mat ett verktyg i det sociala samspelet mellan varandra. Här ute på ön vill vi tillsammans med er skapa härliga möten över god vällagad mat och välkomponerad dryck.

Vår meny är levande och föränderlig utifrån råvaror och efterfrågan. Aktuell meny finner ni först på plats ute på ön. Nedan finner ni en fingervisning vad som kan komma att serveras er i vår härliga restaurang.

Restaurangen fungerar även som ett enklare kafé med kaffe och något därtill. Om det suger i fikamagen så tar man sig hit.

Kafeét håller öppet så länge köket är öppet.

Öppettider

1 September - 3 November (lågsäsong)

Under lågsäsong är anläggningen framför allt öppet för gruppbokningar. Men vi håller givetvis öppet för allmänheten vid gruppbeläggning så tveka inte att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss då på fortet@antrophia.se eller 08-273372

20 Juni - 31 Augusti (högsäsong)

Måndag-Lördag          10-22
Söndag                          10-18

Frukost serveras 08:00-09:00 (förbokas)

Lunch serveras 11:30-14:30

Middag serveras 17:00-21:00

Observera speciella öppettider nedan!

Fredagar BBQ-afton 18:00-21:00

Söndagar stänger köket 18:00

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.