Siaröfortet

Välkomna till Siaröfortet. Upplev, bo, njut, ät, slappna av, konferera. På denna ö finns massor med möjligheter!

animated arrow white

Vandrarhem

I precis samma rum som soldaterna vilade ut efter långa övningsdagar på ön kan även du inkvartera dig för en natts vila i något av de 15 trevliga rummen i den gamla logementsbyggnaden.

Restaurang & Café

I den gamla logemenstbyggnaden som uppfördes 1916 finner ni även öns Restaurang och Café. Här kan du slå dig ned både inomhus och utomhus för att åtnjuta dig stort som smått.

Museum

Ta er ned i den gamla försvarsanläggningen som stod färdig 1929 och idag fungerar som museum. Rör er runt i miljöer och känn in hur det var att befinna sig i ett fort under första världskriget.

Gästhamn

Söker man lä för natten eller bara vill stanna till för en bit mat och dryck eller kanske en värmande stund i vår bastu. Då manövrerar man sig till Gästhamnen på öns Sydöstra sida.

Konferens

Håll er konferens på en härlig ö bara en båtresa från stadens sorl. Här kan ni njuta och samla kraft av naturen och lugnet men samtidigt knyta samman trådarna tillsammans i den moderna konferensbyggnaden.

Fest

Vigsel i solnedgången uppe på hjässan av fortet eller kanske 90-tals disco långt in på småtimmarna. Hyr hela vandrarhemmet för din eller kanske bara konferenshuset för festligheter. Detta är möjligheternas ö och vi guidar dig i din planering.

Erbjudanden

Här kan ni se och läsa mer om några av våra senaste erbjudanden

Ta er hit

Ni kommer på havet och kliver iland på en ö full av möjligheter!

Med Reguljär båt, bokad transport, egen båt eller rent av simmandes. Dessa transportsätt har en sak gemensamt. Ni behöver ta er vattenvägen hit. De finns olika sätt. Här beskrivs de vanligaste.

  • Med Waxholms båt från Stockholm (Strömkajen), Vaxholm och Östanå Färjeläge.

Vid Östanå Färjeläge som är beläget närmast ön på fastlandet endast 5 min båtresa till Siaröfortet finns möjlighet att parkera. Hit går även linjebuss med SL till och från Danderyds Sjukhus och Norrtälje.

Tidtabell till båtarna kan ni ladda ner här på sidan.

  • Boka er transport med något av våra fartyg. Se dem beskrivna här på sidan. Tveka inte att kontakta oss för priser och bokning.
  • Gästhamnen eller dagbryggan är till för er som kommer med egen båt eller annat flytetyg. Läs mer om Gästhamnen här på sidan

Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier för att se mer av vårt arbete och våra spännande projekt.

Kontakta oss

Om oss